Shelly Door Window 2 – senzor de usa / geam Wi-Fi

Shelly Door Window 2 – senzor de usa / geam Wi-Fi

Foloseste un Shelly Door Window 2 – senzor de usa / geam Wi-Fi sI scapa de griji simplu! Te bucuri de o viata mai relaxanta avand mai multa siguranta in casa ta inteligenta!


Cu acest senzor de contact poti monitoriza locuinta cu usurinta: senzorul detecteaza si trimite notificari atunci cand usile/geamurile se deschid fara voia ta.
O solutie ideala pentru a aprinde automat luminile cand se deschide o usa sau de a opri incalzirea/racirea atunci cand ferestrele sunt deschise!

shelly door window senzor usa geam wifi

Beneficii

  • functionare cu sau fara Hub: senzorul Shelly Door/Window 2 se conecteaza direct la reteaua de Wi-Fi si nu necesita conectarea cu un HUB. Compatibil cu Hub-urile Samsung SmartThings, Hubitat Elevation, HomeBridge si multe altele;
  • notificari in timp real prin aplicatia gratuita Shelly: esti notificat atunci cand senzorul detecteaza ca usile/geamurile au fost deschise/inchise, la aparitia de vibratii, modificarea unghiul de inclinare, a temperaturii si luminozității (lux) din camera in care a fost montat;
  • utilizari multiple: senzorul poate fi folosit pentru orice sistem cu inchidere si deschidere. In acest mod vei sti cand cineva umbla la seif, cutia cu bijuterii, dulapul cu medicamente sau cu substante periculoase;
  • creezi scenarii complexe: ai o multitudine de optiuni pentru a crea scenarii; aprinde lumina cand se deschide usa, activeaza soneria la detectarea unei vibratii in usa de la intrare, porneste alarma cand usile sau ferestrele au fost deschise in lipsa ta.
shelly door window senzor usa geam wifi montaj usa

Specificatii

  • conectare direct la Wi-Fi, nu necesita hub (controller) separat;
  • alimentare: 2 baterii x 3V-CR123A (durata de viata pana la 2 ani);
  • compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa, Google Assistant, MQTT si REST API;
  • temperatura functionare: -10 – +50 °C;
  • dimensiune senzor: 82x23x20mm;
  • dimensiune magnet: 52x16x13mm.

Creste nivelul de securitate de acasa si asigura familiei tale mai multă siguranta! Urmăreste cu usurinta starea casei tale din confortul canapelei sau de la distanta! Bucură-te de tehnologia moderna si scapa de grijile de altadată!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply