Kit-uri Smart myL2: solutii ideale pentru siguranta si confortul locuintei tale

Kit-uri Smart myL2: solutii ideale pentru siguranta si confortul locuintei tale

  • Automatizam luminile, reducem facturile
  • Marim gradul de securitate de acasa
  • Monitorizam si prevenim situatiile neplacute
  • Controlam mediul ambiental de acasa pentru un confort ridicat

Tehnologia Smart a cunoscut in ultimii ani o crestere la nivel global si observam ca din ce in ce mai multa lume recurge la solutii de automatizare, simple sau complexe, cu bugete reduse sau serioase, pentru confortul si siguranta propriului camin sau a unui intreg ansamblu rezidential.

Astazi, la myL2 vom incearca sa atingem cele mai importante aspecte ale tehnologiei smart si venim in sprijinul vostru cu cateva idei de pachete smart pentru automatizare, confort, securitate si monitorizare.

Automatizarea luminilor de acasa sau de la birou si integrarea intr-un sistem smart nu numai ca vor spori considerabil confortul, dar vor aduce schimbari notabile la facturile de energie electrica. 

Becurile si senzorii smart de detectie a miscarii din Kit-ul de Iluminare Smart vor lucra impreuna pentru a realiza acest lucru. Luminile se vor aprinde cand intram intr-o camera, dupa care, in momentul in care nu a mai fost detectata miscarea sau prezenta, se vor stinge dupa un interval de timp setat de noi.

De asemenea, intrerupatorul smart va fi parte din scenarii, venind in sprijinul nostru cu pana la 3 actiuni diferite: click, dublu-click si apasare lunga. Vom folosi aceste actiuni pentru a aprinde/stinge luminile dintr-o camera, din toata casa sau pentru a le seta la o anumita intensitate.

Prin intermediul smartphone-ului vom putea avea control asupra luminilor de oriunde ne aflam. Tot ceea ce avem nevoie este o conexiune la internet.

Foarte important pentru fiecare dintre noi este sa ne stim locuinta in siguranta in permanenta. Cu cat mai sporit nivelul de securitate, cu atat mai linistit somnul nostru sau drumul spre locul unde vom petrece concediul.

Prin intermediul Kit-ului de Securitate Smart, vom putea afla direct pe telefonul mobil daca am lasat usi sau geamuri deschise si, bineinteles, daca cineva incearca sa intre fara permisiunea noastra in locuinta.

Senzorii inteligenti ne vor afisa in permanenta, direct pe telefonul mobil, statusul usilor si al geamurilor, scapandu-ne astfel de griji.

De altfel, daca am trecut sistemul pe modul Armare in momentul in care plecam de acasa, senzorii de usa/geam si cei de detectie a miscarii vor porni alarma in momentul in care vor fi activati ca urmare a incercarii de intrare prin efractie, iar noi vom imprimi instantaneu un mesaj de avertizare.

Sirena inteligenta Z-Wave poate fi folosita, de asemenea, ca si sonerie si este customizabila in ceea ce priveste tipurile de alarma, melodiile soneriei si intensitatea.

La fel de important pentru noi este si posibilitatea de a monitoriza si de a controla situatiile neplacute precum inundatiile, eventualele incendii sau valorile de temperatura si umiditate din locuinta. 

Kit-ul Monitorizare Smart va “supraveghea” in permanenta asupra casei noastre. Senzorii inteligenti de detectie a scurgerii de apa, detectorul de fum si senzorii de temperatura si umiditate vor fi “in garda” 24/7 si vor trimite catre Hubitat statusul si valorile inregistrate, urmand ca noi si ceilalti membrii ai familiei sa primim o notificare cand se iveste o situatie neplacuta.

De asemenea, detectorul smart de fum va juca si rolul de alarma cu ajutorul difuzorului integrat, ce poate emite sunete de pana la 80db.

Si, pentru ca sentimentul de “acasa” este si mai placut atunci cand confortul este si el prezent, am creat pentru voi Kit-ul Confort Smart.

Vom putea monitoriza in permanenta temperatura din mediul ambiental al locuintei, precum si valorile umiditatii si, cel mai important, vom putea controla de la distanta sistemele de incalzire sau racire, cu un singur click pe ecranul telefonului.

Cu ajutorul releului inteligent de la Shelly si al termostatului inteligent Z-Wave vom crea scenarii de automatizare cum ar fi pornirea AC-ului cand temperatura este prea mare, sau a sistemului de incalzire cand este iarna afara, iar noi suntem in drum spre casa.

Noi, echipa myL2, am incercat sa cream aceste pachete atat pentru pasionatii de tehnologie smart ce sunt la inceput de drum, cat si pentru cei care cauta o solutie de siguranta, monitorizare sau confort. Puteti alege oricare dintre aceste kit-uri, sau le putem combina si completa, in functie de dorintele si ideile voastre.

Leave a Reply