Hubitat Update 2.2.8 – 20+ dispozitive compatibile

Hubitat Update 2.2.8 – 20+ dispozitive compatibile

Dezvoltatorii platformei Hubitat lanseaza un nou update si, dupa cum ne-au obisnuit, acesta ofera un boost de performanta sistemului inteligent, compatibilitate cu noi dispozitive, noi aplicatii si multe altele.

Iata cateva dintre cele mai importante aspecte ale update-ului 2.2.8:

  • Peste 20 de noi dispozitive compatibile: Neo, Ecolink, RGBgenie, JASCO, Ring, Wally si multe altele care, impreuna cu cele deja existente, fac ca Hubitat sa fie compatibil cu sute de senzori, becuri si intrerupatoare smart si o multitudine de alte dispozitive.
  • Hub Variables, o aplicatie noua, asemanatoare cu variabilele din cadrul Rule Machine, ce permite folosirea variabilelor la nivelul intregului Hub, nu doar in aplicatia RM;
  • Rule 5.0, Button Controller 5.0 si Button Rule 5.0 sunt acum imbunatatite, cu caracteristici noi adaugate;
  • Multitudine de drivere noi si update-uri ale celor existente, un numar mare de bug-uri rezolvate care, impreuna cu dispozitivele noi compatibile fac din Hubitat o platforma din ce in ce mai performanta.

Acestea impreuna cu multe alte noutati se regasesc in Hubitat Update 2.2.8. Daca ati ales sa construiti un sistem inteligent in jurul lui Hubitat Elevation, atunci veti putea afla mai multe instaland in doar cativa pasi simpli noul update. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati sectiunea Settings, si cu un click pe ”Update Hub” veti avea in doar cateva minute cea mai noua versiune.

Leave a Reply