Gama de produse BleBox acum si pe myL2 !

Gama de produse BleBox acum si pe myL2 !

Acum pe www.myL2.ro gasesti gama de produse BleBox: relee si accesorii profesionale cu 5 ani garantie, utile pentru automatizarea casei tale inteligente!

Experimenteaza un nou nivel de confort folosind controlerele micro-WiFi BleBox! Personalizeaza-ti locuinta in functie de nevoile, obiceiurile si stilul de viata personal.


Care sunt avantajele BleBox ?

  • control din telefon: foloseste aplicatia wBox, disponibila pentru Android si iOS. Controlezi intr-un mod simplu si sigur intreaga ta casa inteligenta, prin intermediul telefonului, tabletei sau din browser;
  • calitate superioara: alegi dispozitive de inalta calitate realizate de un brand european, cu peste 7 ani de experienta in piata;
  • consum redus de curent electric: cu BleBox reduci consumul de curent electric si te bucuri pe termen lung de investitia facuta;
  • garantie 5 ani de zile: scapi de griji cu o garantie de lunga durata: 5 ani de zile!

Asa cum v-am obisnuit, la myL2 incercam sa punem la dispozitia pasionatilor de tehnologie smart cele mai bune produse pentru ca visul de a transforma locuinta sau biroul intr-un loc inteligent sa devina realitate.

De aceea am ales ca produsele din gama BleBox sa faca parte din arsenalul nostru. Relee si module inteligente, dimmere de lumina, senzor de temperatura si nu numai, concepute pentru a seta cu usurinta un sistem smart la tine acasa.

Pentru a va familiariza cu produsele BleBox va vom descrie principalele functii si intrebuintari ale acestor dispozitive.

SwitchBox, SwitchBoxD si SwitchBoxDC 

Principala trasatura a celor trei relee inteligente este conexiunea directa la reteaua Wi-Fi si functia On/Off pentru a porni sau opri aparatura la care acestea au fost conectate. 

Prin intermediul aplicatiei proprii wBox, veti putea controla aerul conditionat, instalatia termica sau portile de acces in garaj doar cu o atingere pe ecranul telefonului. 

Diferenta intre SwitchBox si SwitchBoxD consta in numarul de dispozitive pe care le pot gestiona in acelasi timp: unul, in cazul lui SwitchBox, respectiv doua, in cazul celui din urma. 

SwitchBoxDC face acelasi lucru, insa este alimentat de doar 12-24V, facandu-l astfel potrivit pentru automatizarea electrocasnicelor mici sau a corpurilor de iluminat, precum si pentru montarea in medii umede, langa dus, piscina sau fantana arteziana.

Toate cele trei relee sunt compatibile cu Amazon Alexa si Google Home, si reprezinta o solutie ideala pentru a crea un sistem smart la noi acasa sau la birou.

ProxiSwitch, ProxiBox si ActionBox

Cele trei module se pot integra cu usurinta in sistemul smart si sunt necesare atunci cand dorim sa cream scenarii sau reguli de automatizare care sa ne satisfaca asteptarile. 

ProxiBox si ActionBox se conecteaza la reateaua Wi-Fi si fiecare permite configurarea a pana la 30 de actiuni diferite, cum ar fi aprinderea sau stingerea luminilor, pornirea TV-ului sau a sistemului audio, actionarea sistemului termic in functie de temperatura si multe alte scenarii, exact cum ne dorim.

ProxiSwitch este un releu folosit la automatizare, avand capacitatea de a porni sau opri dispozitivele la care a fost conectat. Ce are in comun acest modul inteligent cu ProxiBox este senzorul de proximitate prin care cele doua module sunt actionate prin apropierea mainii si prin gesturi. Pot fi amplasate in spatele unor suprafete de lemn, sticla, piatra de pana la 7 cm grosime, fiind astfel ideale si pentru locurile unde atingerea nu este recomandata, cum ar fi spitalele.

ShutterBox 

Iti doresti sa programezi ca obloanele sau rulourile sa se deschida dimineata sau sa se inchida inainte de culcare? De asemenea, sa le poti inchide cand se apropie o furtuna si nu te afli acasa?

ShutterBox este un releu inteligent wireless special conceput pentru a actiona obloanele si rulourile electrice, transformand grijile in joaca.


wLightBox

Un alt produs interesant din gama BleBox este modulul inteligent wLightBox. Acesta permite prin aplicatia wBox pornirea sau oprirea luminilor, reglarea intensitatii sau setarea culorilor si a efectelor in cazul corpurilor de iluminat RGB si RGBW, totul pentru a spori comfortul casei tale. Datorita conectivitatii wireless putem controla toate aceste aspecte de oriunde, cu telefonul sau tableta.


tempSensor 

BleBox tempSensor este un senzor de temperatura inteligent, cu ajutorul caruia putem crea reguli pentru sistemele de incalzire si racire. Din momentul conectarii la reteaua wireless, acesta va transmite in aplicatia wBox datele rezultate din masurarea temperaturii, date pe care le vom folosi pentru a mentine temperatura din mediul ambiental asa cum ne dorim.


Tehnologia smart incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult in viata noastra iar aceste dispozitive nu fac exceptie de la regula. Produsele din gama BleBox ofera toate resursele de care avem nevoie pentru a seta un sistem inteligent si a atinge un alt nivel de comfort.

Alege BleBox pentru un stil de viata modern si smart, pentru o imbunătătire a confortului de acasa si un stil tau de viata mai simplu. Configureaza totul în functie de dorintele tale.

O solutie simpla inteligenta, o infinitate de posibilitati, idei si scenarii de pus in aplicare!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply