Gadgeturi inteligente de care casa ta are nevoie

Gadgeturi inteligente de care casa ta are nevoie

Petreci destul de mult timp acasa ? Doresti sa te bucuri de un loc linistit pentru a-ti incarca bateriile alaturi de familie si prieteni ?

Tu si casa ta aveti nevoie de un plus de ajutor pentru a trai in armonie: creeaza acasa un mediu confortabil alegand componente inteligente care ti se potrivesc.

Citeste in continuare mai multe despre nevoile casei tale in materie de alegeri inteligente.

Gadgeturi care te ajuta sa economisesti bani

Banii sunt importanti pentru orice persoana mai ales daca incerci sa pui deoparte pentru diverse nevoi personale. Fa alegeri inteligente acasa si vei putea economisi intr-un mod simplu!

Cum poti reduce din cheltuielile necesare intr-o casa ?
Cei mai multi bani ii cheltuim pe electricitate si apa. Foloseste becuri, butoane si senzori inteligenti care iti permit sa reduci platile lunare!
Lumina se aprinde doar cand un senzor detecteaza miscare intr-o camera si se stinge in caz contrar. Cu ajutorul butoanelor poti aprinde lumina la o intensitate medie si poti stinge becurile din toata casa cu o simpla apasare de buton sau click in aplicatie!


Gadgeturi salvatoare de timp

Alege un cap de robinet economizor cu activare prin miscare si vei folosi apa fara sa mai faci risipa. Acest gadget te ajuta sa economisesti bani si chiar si timp! Utilizeaza-l atat in bucatarie cat si la baie. Bucura-te de rutine mai simple atunci cand speli vasele sau cand te speli pe maini.

Personalizeaza-ti baia si cu un dozator automat de sapun spuma Xiaomi: este o alegere igienica, rapida si moderna pentru orice baie.

Gadgeturi pentru a personaliza camera preferata

In functie de timpul petrecut intr-o camera iti dai seama imediat care este locul tau preferat: bucataria sau livingul. Aceste doua incaperi sunt printre cele mai folosite din toata casa.

Esti iubitor al bucatariei ? Petreci destul de mult timp aici ? Cu siguranta ai nevoie de niste upgradeuri inteligente!

Foloseste gadgeturi care sa-ti faca munca in bucatarie mai usoara si nu uita si de alte ajutoare! O pompa automata de apa cu indicator de impuritati este extrem de utila in bucatarie: economisesti mult timp!
Pentru momentele cand doresti sa prepari rapid un suc sau un smoothie foloseste un mini blender pentru sucuri care e perfect de luat cu tine mai apoi si la plimbare sau la munca.

Petreci mult timp in living ? Creeaza o atmosfera placuta pentru tine si ceilalti membrii ai familiei!

Ambientul sufrageriei e important pentru a avea parte de confort acasa. Foloseste o banda LED Smart Wi-Fi RGB pentru a-ti personaliza incaperea! Cu ajutorul multitudinii de culori RGB poti crea o atmosfera placuta pentru tine si invitati.


Poti chiar merge mai departe si sa adaugi si becuri Smart Wi-Fi RGB pentru un efect in plus. Cu automatizarile potrivite o sa te bucuri din ce in ce mai mult de livingul tau!
Pentru mai mult confort si pentru sanatatea ta, ai grija sa mentii valorile de temperatura si umiditate in limitele normale folosind un senzor de temperatura si umiditate Bluetooth in paralel cu aerul conditionat si un umidificator.

Casa ta are nevoie de gadgeturi inteligente. Sau poate ca tu ai nevoie ? Alege-le pe cele care ti se potrivesc si traieste mai confortabil si responsabil.

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

,

Leave a Reply