Cum sa pregatesti Smart Home pentru Halloween

Cum sa pregatesti Smart Home pentru Halloween

Iti place sa decorezi casa pentru Halloween ? Vrei sa apelezi la o solutie interesanta, moderna si cool ? Pregatirea casei pentru aceasta sarbatoare devine mult mai distractiva cu ajutorul componentelor inteligente!

Venirea toamnei ne duce imediat cu gandul la ziua de Halloween asa ca te invitam sa citesti recomandarile www.myL2.ro !


Controlul luminilor

Alege componente inteligente pe care le poti utiliza pe tot parcursul anului! Foloseste senzori inteligenti, butoane smart si becuri smart pentru a aprinde/stinge lumina la momentul potrivit!

Surprinde-ti musafirii fara ca acestia sa aiba idee ce ii asteapta in continuare!

Efectele speciale

Foloseste prize inteligente si senzori de miscare pentru a crea automatizari potrivite!

In momentul cand intri in camera sau te apropii de o anumita zona a incaperii, senzorul detecteaza miscarea iar priza smart e activata. Astfel pornesti dispozitivele potrivite pentru o zi reusita de Halloween!

Atmosfera potrivita

Nu uita ca ambientul e foarte important pentru o noapte deosebita.

Lumina ambientala colorata se aprinde in functie de preferintele tale: foloseste becuri smart Wi-Fi RGB si benzi smart Wi-Fi RGB care te ajuta sa creezi atmosfera potrivita pentru Halloween!

Transforma-ti casa intr-un loc distractiv in care jocurile de lumini ii vor ține pe invitatii tai intr-un suspans continuu.

Tu ti-ai pregatit casa inteligenta pentru Halloween ? Ce idei interesante ai in minte ?


Iti doresti si tu un stil de viata imbunatatit ? Nu mai sta pe ganduri! Alege pachete sau componente inteligente potrivite nevoilor tale: iluminatbutoanesenzoriprizerelee.

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply