Creeaza-ti bucataria inteligenta cu investitii minime

Creeaza-ti bucataria inteligenta cu investitii minime

Petreci destul de mult timp in bucatarie ? Ai nevoie de o bucatarie cat mai practica si moderna ? Poti remodela aceasta camera intr-un mod simplu: foloseste dispozitive inteligente care-ti vor face timpul petrecut in bucatarie mult mai placut!

Care este tehnologia moderna ce-ti vine in ajutor ?

Cumpara un Hub inteligent care te va ajuta sa controlezi componentele smart. Viata ta va deveni mai simpla si te vei bucura mai mult de bucataria ta!


Iluminat inteligent

  • foloseste becuri inteligente pentru ca luminile din bucatarie sa se aprinda / stinga mai usor atunci cand intri / iesi din camera;
  • cu ajutorul intrerupatoarelor smart poti seta intensitatea luminii in functie de nevoile tale: apasare dubla pentru o lumina mai puternica ziua atunci cand gatesti, o apasare de buton pentru o lumina mai putin intensa cand mergi noaptea sa iei ceva din frigider.

Siguranta bucatariei, casei si familiei

Ai grija de siguranta bucatariei, a casei si familiei tale prin montarea de senzori inteligenti care te vor ajuta foarte mult:


Gadgeturi utile

Foloseste un cap de robinet economizor cu activare prin miscare sau o pompa automata de apa pentru a economisi apa si timp in bucătărie! Odata montante in bucatarie nu te vei mai desparti de ajutorul lor!


Tu petreci mult timp in bucatarie ?

O bucatarie modernizata cu dispozitive inteligente te va ajuta sa-ti desfasori activitatile intr-un mod mai placut!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!