Conectare Hub Gateway Xiaomi Aqara Zigbee

Conectare Hub Gateway Xiaomi Aqara Zigbee

Hubul reprezinta creierul casei tale smart si gestioneaza componentele inteligente care iti fac viata mai usoara! Adauga un hub in casa ta si vei simti o imbunatatire a calitatii stilului de viata!


Ce beneficii ai ?

  • castigi timp, economisesti curent electric, previi incidente si ai grija de siguranta familiei si securitatea casei!
  • creezi scenarii care fac viata de acasa mult mai placuta: rutine mai organizate si mai simple!
  • primesti alerte atunci cand apar modificări in casa sau in functie de preferintele tale: usa/geam care se deschid cand nu ar trebui, cand apare o scurgere de apa sau e detectat fum, cand se modifica valorile de temperatura sau umiditate si multe altele!

Pasul 1: Instalarea

Descarca si instaleaza aplicatia Mi Home de aici:

Pasul 2: Selecteaza regiunea Chinese Mainland si Creeaza un cont in aplicatie, daca nu ai deja unul.

Pasul 3: Conecteaza Hubul Aqara la o sursa de curent: Conecteaza Hubul la o priza, asteapta timp de 20-30 de secunde pana cand acesta porneste apoi tine apasat pe butonul hubului pana cand lumina galbena incepe sa palpaie rapid. Asigura-te ca telefonul tau este conectat la o retea Wi-Fi de 2.4Ghz.

Sfat: Hubul ar trebui pozitionat undeva in centrul casei pentru a fi la o distanta apropiata de toate componentele inteligente. Daca ai nevoie sa maresti raza de acoperire, poti adauga oricand inca un Hub.

Pasul 4: Scanarea hubului: Dupa autentificare, apasa pe “+” in coltul din dreapta sus.

In noua fereastra aparuta alege sa pornesti Bluetooth-ul si sa permiti accesul la Locatie.

Pasul 5: Alege hubul si asteapta conectarea lui: Din lista componentelor aparute ca disponibile, alege Hubul. Mai apoi se realizeaza automat conectarea device-ului la router.

Pasul 6: Alege camera in care doresti sa plasezi Hubul.

tutorial conectare hub gateway xiaomi aqara zigbee compatibil apple homekit

Pentru iOS, ai de facut doar un pas suplimentar: Scaneaza codul de pe hub sau de pe cutie atunci cand aplicatia o cere, pentru a imperechea hubul cu HomeKit.

Pasul 7: Conecteaza componente inteligente la Hub.

Apasa pe Hubul Aqara si mai apoi selecteaza ceea ce te intereseaza: “Guard settings” pentru setarile generale ale Hubului, unde alegi un program in care acesta executa scenarii, tonuri de alerta si setari de lumina.

Pentru a conecta componente inteligente la Hub, apasa pe “Child device”.

Vei vedea sub Hubul tau lista de componente deja conectate. Pentru a adauga unul nou apasa pe “+”-ul aflat in coltul din dreapta jos al ecranului.

Ti se deschide o lista cu componente din care sa alegi ce doresti sa conectezi la Hub.

tutorial conectare senzori buton mi la hub gateway xiaomi aqara zigbee

Dupa ce ai conectat componentele dorite, ele vor fi afisate sub Hub intr-o lista. Pentru fiecare componenta poti crea mai apoi scenarii de tipul IF conditie DO actiune.

Acum esti pregatit pentru automatizarea casei tale! Alege cat mai multi senzori, becuri, prize sau butoane care te vor ajuta sa ai o casa moderna si usor de controlat!

tutorial conectare senzori buton mi la hub gateway xiaomi aqara zigbee

Imbunatateste confortul casei tale intr-un mod foarte simplu! Foloseste tehnologie de ultima generatie in rutina ta de zi cu zi si trăieste la un alt nivel!


Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!


Leave a Reply