Casa inteligenta prietenoasa pentru copii

Casa inteligenta prietenoasa pentru copii

Esti parinte si te gandesti cum poti sa-ti protejezi copiii cat mai bine in momentele cand esti mai ocupat prin casa sau cand te odihnesti ?

Te poti descurca mai ușor cu ajutorul automatizărilor din casa ta – un ajutor în plus pentru tine și copii dacă faci alegerile care te reprezintă cel mai bine.

Care sunt modalitatile prin care casa ta sa devina prietenoasa cu cei mici ?

Protectie de la distanta

Grija pentru somnul celui mic

Vrei sa te ocupi de treburile casnice fara sa stai cu grija celui mic ? Un senzor de vibratie te va ajuta foarte mult! Scapa de griji atunci cand copilasul tau e singur in patut.

Cel mic are un somn agitat ? S-a trezit din senin si are nevoie de tine ? Senzorul de vibratie te va alerta la timp! Poti sa iti desfasori acasa treburile de zi cu zi fara a mai avea la fel de multe griji. In momentul in care senzorul detecteaza o vibratie, vei primi o alerta pe telefon.


Protectie pentru copiii curiosi

Orice copil este plin de curiozitate si doreste sa descopere fiecare colt al casei. Daca vrei sa-ti protejezi copilul mai mult, alege sa folosesti prizele inteligente.

Priza inteligenta poate fi oprita cu usurinta prin intermediul telefonului mobil de oriunde te-ai afla! Iti poti proteja bebele curios, dar si pe copiii mai mari. Cand se deschide usa de la camera centralei, opreste curentul la centrala si trimite o alterta pe telefon!


Sanatate

Ai grija de sanatatea copilului tau pentru ca acesta sa se bucure de o viata cat mai lipsita de diverse afectiuni respiratorii. Ofera-i un mediu confortabil in care sa-si petreaca timpul.

Foloseste un senzor de temperatura si umiditate pentru monitoriza valorile de temperatura si umiditate: O umiditatea de 40-60% si o temperatura nitel mai scazuta decat cea potrivita adultilor 18°C-20°C (temperatura variaza si in functie de anotimp).


Rutine pentru o viata mai usoara

Dimineata suntem deseori pe fuga mai ales cand ii pregatim si pe copii pentru gradinita sau scoala. Seara oboseala pune stapanire pe tine si poate fi mai greu sa ii ajuti pe cei mici sa adoarma.

Ca sa te bucuri de o viata mai usoara alaturi de copiii tai, poti crea cateva scenarii pentru fiecare moment al zilei astfel incat sa simplifici niste rutine.

Alege o rutina inteligenta speciala pentru zilele saptamanii iar pentru weekend poti seta o rutina diferita. Fii inventiv!

  • dimineata seteaza ca lumina sa se aprindatreptat pentru ca cei mici sa se poata trezi mai usor;
  • alege cand sa se stinga / aprinda prizele pentru televizor sau alte electrocasnice;
  • daca copiii vin acasa de la scoala cand tu esti inca la munca, poti sa le creezi o rutina speciala:
    • sa se aprinda lumina in camerele in care senzorii de miscare detecteaza prezenta;
    • alege o ora in care copiii se pot uita la televizor;
    • stingi din aplicatie prizele la care ar putea umbla din curiozitate;
    • primesti alerte daca vreo usa / geam se deschide fara voia ta.

Care sunt rutinele inteligente care ti-ar face mai usoara viata de parinte ? Tu crezi ca automatizarea casei are un impact pozitiv pentru tine si copiii tai ?

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri interesante!

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply