Bec Smart Zigbee – Alb

Bec Smart Zigbee – Alb


Pentru ca iluminarea casei este foarte importanta pentru confortul tau si al familiei tale, ai nevoie de un Bec Smart Zigbee dimabil pe care-l poti controla in functie de nevoile tale.

Schimba usor intensitatea luminii din camera (intre 0 si 100%) si temperatura luminii (de la 2700K: lumina calda/alba pana la 6500K: lumina alb-albastra, rece).

bec smart E27 9w xiaomi aqara zigbee

Specificatii

  • Fara fir, conectabil cu un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc).
  • Filet E27, se potriveste in majoritatea lustrelor si aplicilor care suporta bec cu ’filet mare’, tip para.
  • Certificat CE, RoHS, CCC si UL.
  • Reglaj oriunde in intervalul 2700K – 6500K (2700K: lumina calda-alba; 3100K-4500K: lumina neutra; 6500K: lumina alb-albastra, rece).

De ce sa integrezi becul inteligent in casa ta?

  • economisesti bani: folosind becurile inteligente, locuinta ta devine mai usor de controlat. Nu mai stai cu grija luminilor care au ramas aprinse, le poti configura sa se opreasca singure sau le poti opri chiar tu de oriunde te-ai afla, astfel reduci factura electrica intr-un mod simplu;
  • reglabil dupa nevoile tale: creezi cadrul potrivit unei incaperi: doar schimbi intensitatea sau temperatura luminii. O iluminare mai slaba si mai calda este mai potrivita pentru citit si relaxare, in timp ce lumina intensa si rece te ajuta sa te concentrezi si sa vezi bine ceea la ce lucrezi;
  • creezi scenarii complexe:
    • noaptea, lumina se poate aprinde la 30%, pentru a nu te trezi complet cand mergi la baie sau la frigider;
    • adauga un senzor de contact: cand ajungi acasa, iluminarea casei va porni automat pentru ca sa nu-ti mai faci griji cand ai mâinile ocupate;
    • adauga un senzor de miscare: atunci cand se detecteaza lipsa miscarii pentru o perioada mai mare de 30 de minute, intensitatea luminii din incapere se reduce la 50%, după o ora becul inteligent se stinge complet;
    • adauga un intrerupator inteligent: atunci cand apeși de doua ori (dubluclick) pe intrerupatorul din living, luminile din tot restul casei se sting, mai putin cele din living; la fel pentru fiecare camera.
bec smart E27 9w xiaomi aqara zigbee

Cum iti place sa fie lumina din casa ta ? Ai o preferinta anume in functie de perioada zilei, de incaperea in care iti petreci timpul sau de activitatea ta preferata ?

Foloseste si tu tehnologie de ultima generatie si transforma-ti casa in una inteligenta!

Cumpara un Bec Smart Zigbee care iti ofera o serie de beneficii tie, familiei si casei tale!


Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!