Automatizari pentru un somn linistit

Automatizari pentru un somn linistit

Majoritatea zilelor noastre sunt extrem de aglomerate si stresante asa ca odihna este extrem de importanta. La final de zi doresti un somn cat mai odihnitor iar pentru acest lucru va trebui sa tii cont de cateva aspecte importante.

Doresti ca atunci cand te asezi in pat sa ai parte de o rutina cat mai simpla inainte de a adormi ? Automatizarea casei iti vine in ajutor!

Bucura-te de un somn linistit si lipsit de griji cu ajutorul unor componente inteligente care iti vor usura mult viata.

Contoleaza casa de la distanta

Te afli deja in pat si nu mai ai chef sa te ridici pentru a stinge lumina din alta camera sau pentru a verifica daca toate geamurile sunt inchise.

Cu ajutorul tehnologiei inteligente acum poti controla intreaga casa cu ajutorul aplicatiei de pe telefon. Este foarte usor sa stingi luminile din alte incaperi si sa te asiguri ca nu a ramas vreun geam sau usa deschisa.

De asemenea, cand apare vreo neregula, poti seta sa primesti notificari pe telefonul mobil sau chiar sa fii anuntat de o alarma.

Pentru a controla totul de la distanta ai nevoie de un Hub potrivit nevoilor tale, de butoane inteligente si eventual de un telefon mobil. Depinde de preferintele si necesitatile tale.


Foloseste lumini inteligente

Alege becuri smart pentru casa ta! E usor sa le programezi o rutina prin intermediul aplicatiei. Becurile inteligente se conecteaza la un Hub ce iti permite controlul componentelor smart.

Foloseste butoane inteligente ce iti permit sa dai comenzi catre becuri intr-o clipa.

Vrei sa reduci luminozitatea din camera atunci cand esti in pat ? Fa un singur click pe butonul montat pe noptiera. Doresti sa te culci si sa stingi toate luminile din casa ? Apasa de doua ori rapid pe buton. Este extrem de simplu sa te joci inteligent cand ai tehnologia necesara!

Poti crea o serie de scenarii care sa iti faca somnul mai placut:

  • adormi mai usor cand se lumina din camera va trece treptat de la intensitate maxima la una minima;
  • cand te trezesti in toiul noptii sa mergi la baie va fi mai placut ca o lumina difuza sa se aprinda pentru a te ajuta. Pentru asta, ai nevoie si de senzori de miscare.

Monitorizeaza valorile de temperatura si umiditate

Un somn linistit are nevoie de conditii potrivite. Ne referim aici la gradul de temperatura si umiditate relative dintr-o incapere.

Asigura-te ca temperatura si umiditatea au valorile potrivite pentru a te putea odihni. Foloseste un senzor de temperatura si umiditate pentru a urmari care sunt valorile din dormitorul tau.

Trezeste-te mult mai odihnit si plin de energie!


Alege solutii inteligente pentru securitatea familiei

Elimina grijile de peste noapte cu ajutorul senzorilor pentru usa/geam. Ai grija de securitatea familiei si a casei tale!

Un senzor usa/geam te va ajuta sa stii daca geamurile sau usile au ramas deschise sau se deschid peste noapte. Nu mai stai cu grija intrusilor si bucura-te de un somn fara griji!


Daca se deschide un geam, primesti alerta pe telefon. Poti chiar sa folosesti o Sirena Smart care va emita o alarma sonora in momentul in care usa sau geamul se deschid fara voia ta.


Ai grija de siguranta casei

Daca obisnuiesti sa iti faci multe griji cand pui capul pe perna, acum sigur mai poti taia ceva de pe lista! Foloseste un senzor scurgeri apa care te va ajuta sa reactionezi in timp util daca apare un incendiu, o inundatie sau scurgeri de apa.

La fel de util este si detectorul de fum si alarma smart care iti va fi ajutorul de nadejde in caz ca e detectat fum in incaperea in care e montat.


Acum exista multe solutii inteligente pentru ca tu sa ai parte de un somn odihnitor si de confortul potrivit nevoilor tale! Fa alegerile care ti se potrivesc cel mai bine!

Tu ce componente inteligente vrei sa folosesti pentru a avea parte de un somn linistit ? Lasa-ne ideile tale in comentarii!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri interesante!

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply