3 moduri prin care Casa Inteligenta iti face toamna mai placuta

3 moduri prin care Casa Inteligenta iti face toamna mai placuta

Casa inteligenta te ajuta sa te bucuri de o toamna mai frumoasa! Fa alegerile care vor transforma caminul tau in unul mai comod si calduros din multe puncte de vedere! www.myL2.ro are solutiile potrivite pentru tine si familia ta: Huburi si componente inteligente cu o gramada de beneficii!


Iluminarea potrivita schimba starea de spirit

Bucura-te de un ambient relaxant! Animeaza zilele mohorate de toamna cu ajutorul becurilor inteligente. Foloseste becuri smart pentru a regla intensitatea luminii!

Pentru a avea atmosfera potrivita in fiecare incapere, te poti juca cu becuri smart Wi-Fi RGB! Ai o gama larga de culori din care poti alege pentru a face orice incapere mai primitoare si calduroasa pentru zilele intunecate de toamna!

Mai multa sanatate cu valori de temperatura si umiditate potrivite

Toamna poate fi schimbatoare: zilele sunt mai calde, noptile mai reci, ploile sunt neprevazute iar temperaturile si umiditatea fluctueaza.

Cand afara e frig, ce poate fi mai frumos decat o zi confortabila petrecuta acasa ? Te poti bucura de valori potrivite de temperatura si umiditate daca folosesti senzori inteligenti.

Alege senzori smart pentru a monitoriza valorile temperaturii si umiditatii din incaperile principale ale casei tale. Imediat cum valorile se modifica si trec de limitele impuse de tine, in ajutor vin aerul conditionat si umidificatorul!

Mentii valorile relative de temperatura si umiditate din casa ta si te bucuri de o locuinta confortabila! Sanatatea ta are si ea parte de schimbari pozitive: racesti mai greu, te odihnesti mai bine si ai o stare de spirit ridicata.

Relaxare alaturi de cei dragi folosind scenarii smart

Zilele reci sunt un motiv bun pentru a petrece mai mult timp in caminul tau, facand activitati care-ti relaxeaza mintea. Intalnirile cu cei dragi se muta acum acasa si sunt mult mai intime si calduroase!

Invita-ti cei mai buni prieteni si membrii ai familiei pentru a avea seri relaxante si weekenduri distractive! Pregateste-ti casa inteligenta usor si rapid cu ajutorul scenariilor create de tine pentru diverse activitati:

  • selecteaza modul vizionare de filme: cu doua apasari rapide de buton creezi atmosfera ideala – se aprind luminile ambientale in culoarea potrivita si la intensitate minima (benzile LED Smart Wi-Fi RGB vor face sigur senzatie printre musafirii tai). Muzica de pe fundal se opreste, luminile uzuale se opresc iar acum poti viziona filmele preferate!
  • alege modul pentru gatit: gatitul e distractiv alaturi de prieteni! Apasa lung pe butonul smart din bucatarie si pregateste mediul potrivit pentru o sesiune frumoasa de gatit: luminile se aprind la intensitate mare, playlistul preferat porneste si te acompaniaza.
  • alege rapid scenariul pentru musafiri neasteptati: luminile se aprind la intensitate medie pentru a face livingul primitor, pe fundal se aude o muzica placuta cu volumul redus.

Tu ce idei inteligente alegi pentru smart home ? Cum iti faci zilele de toamna mai placute ?

Venirea toamnei ar trebui sa fie un motiv de bucurie: culorile minunate, aerul proaspat, frunzele care fosnesc sub picioare, puloverele calduroase si paturile confortabile ne iau cu asalt! Acum ai solutia potrivita pentru a uita de vremea mohorata si rece: dispozitivele inteligente de la www.myL2.ro !

Iti doresti si tu un stil de viata imbunatatit ? Nu mai sta pe ganduri! Alege pachete sau componente inteligente potrivite nevoilor tale: iluminatbutoanesenzoriprizerelee.

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply