10 motive PRO Automatizarea Casei

10 motive PRO Automatizarea Casei

Traim intr-o era a tehnologiei cand aproape totul e posibil. Acum poti face o multime de schimbari benefice pentru viata ta: economisesti timp pretios si faci o schimbare in bine la calitatea vietii tale cu ajutorul tehnologiei moderne!

Tehnologia inteligenta a fost adusa la un nou nivel, ea fiind integrata in casa ta pentru a-ti usura sarcinile. Automatizarea locuintei devine treptat o necesitate, ea fiind o viziune pentru casa ideala din viitor.

Alege conceptul casei inteligente si poti sa stai mereu conectat cu tot ce se intampla in locuinta ta, oriunde te-ai afla!

Fara indoiala te intrebi care sunt beneficiile unei case automatizate! Sunt atat de multe incat sunt sanse mari sa doresti un upgrade pentru casa ta!

Am ales pentru tine motivele PRO automatizarea casei si suntem curiosi care te reprezinta cel mai bine:

1. Mai mult timp pentru ce iubesti

Cu apasarea unui singur buton, acum poti controla diverse dispozitive si accesorii smart din casa ta! Este foarte usor sa economisesti timp prin simplificarea actiunilor uzuale de tip: stins/aprins lumina, armat/dezarmat casa si multe altele.

Fiecare dintre noi alearga dintr-o parte in alta asa ca timpul este limitat. De ce sa nu economisesti timp pretios ?

2. Un alt nivel de Confort

Experimenteaza un nou nivel de confort si control cu ajutorul automatizarilor din casa ta! Foloseste smartphone-ul sau tableta si ai control deplin asupra locuintei si bucura-te de comoditatea pe care un sistem de automatizare ti-o ofera.

Nu trebuie sa te mai plimbi de la un intrerupator la altul: poti da usor comenzi multiple folosind butoane inteligente, stinge lumina din camera in care te afli cu un click, stinge lumina din tot restul casei cu un dublu-click.


Creeaza scenarii complexe: setezi o luminozitate scazută atunci cand te uiti la film; cand deschizi usa, lumina de pe hol se aprinde automat; cand intri in baie, lumina se aprinde automat si se stinge cand iesi; foloseste-ti imaginatia – posibilitatile sunt nelimitate!

3. Securitate imbunatatita

S-a deschis un geam sau o usa iar tu nu esti acasa sau dormi ? Oricare ar fi motivul, tu primesti alerta pe telefon in cel mai scurt timp posibil. Poti seta inclusiv alarma folosind smart speakers sau o sirena!

Casa si familia ta sunt mult mai in siguranta! Ai nevoie de senzori inteligenti care tin cont de securitatea de acasa.


4. Economisesti bani

Vrei sa reduci factura electrica ? Investitia initiala intr-o casa inteligenta poate parea mare, dar se va amortiza mai repede decat crezi!

Controleaza sistemul de iluminat, incalzirea sau alte dispozitive consumatoare de curent, exact dupa nevoile tale sau in functie de prezenta si nevoia acestora. Astfel te bucuri de un beneficiu important: reducerea consumului de curent si a facturii electrice! Alege sa consumi inteligent si eficient!

5. Ai controlul, oriunde te afli!

Vrei sa te bucuri de o vacanta linistita ? Acum ai aceasta posibilitate! Monitorizarea casei de la distanta este alegerea practica pentru tine.

Fie ca esti la piata, la munca sau in vacanta, distanta nu conteaza! Fii mereu la curent cu tot ce se intampla acasa in lipsa ta.

Ai un vecin care te ajuta zi de zi cu treburile casnice cand tu esti plecat ? Acum nu mai stai cu atatea griji: ii deschizi/inchizi usa de la distanta, fara sa te mai temi ca acesta iti va pierde cheia sau ca va sta prea mult in locuinta ta.

La fel de usor poti controla casa de oriunde esti: seteaza scenariul potrivit, temperatura/umiditatea dorita, becuri aprinse, pornirea sau oprirea dispozitivelor etc, dupa nevoile tale.


6. Reduci grijile

Esti tipul de persoana care mereu cand pleaca de acasa sta cu grija ca a uitat ceva? Te temi ca ai lasat luminile aprinse, ca nu ai scos fierul de calcat din priza sau ca televizorul inca merge ?

A aparut o scurgere de apa la baie ? Un Senzor de detectie scurgeri te va ajuta! In bucatarie este detectat fum ? Alege un Detector de Fum si Alarma Smart Xiaomi Honeywell, Zigbee si stai fara griji!

Fii mereu conectat la casa ta inteligenta de oriunde te-ai afla. Imediat cum parasesti perimetrul casei, primesti alerte atunci cand apare ceva in neregula.

Verifica prin telefon tot ce te intereseaza! Scapa de stres si ai grija de siguranta casei si a familiei tale.

7. Ai grija de familia ta

Toti punem pe primul loc siguranta familiei! Copiii si varstnicii ramasi singuri acasa pot sa aiba nevoie de un ajutor in plus atunci cand tu nu esti acolo.

Automatizeaza-ti casa si stai linistit cand esti plecat de acasa! Poti personaliza de la distanta casa in functie de nevoile, obiceiurile si stilul de viata al celor mici, al persoanelor in varsta sau a celor cu diazbilitati: folosete un senzor de usa / geam instalat pe usa dulapiorului ca sa stii daca mama si-a luat pastilele sau ca sa afli daca usa unei anumite camere s-a deschis, foloseste un senzor de vibratii instalat pe patul copiilor ca sa stii cand acestia s-au trezit.


8. Te bucuri de o viata mai sanatoasa

Casa este locul unde tu si familia ta petreceti destul de mult timp. Creeaza acasa mediul in care sa te simti cat mai confortabil si care iti perimite sa duci o viata cat mai sanatoasa.

Confortul casei tale depinde mult de temperatura si umiditatea relativa. Valorile nepotrivite pot provoca alergii si boli respiratorii sau pot afecta negativ somnul asa ca deseori vei fi fara energie si pofta de viata.

Afla daca valorile temperaturii si umiditatii relative sunt cele optime. Tehnologia inteligenta iti vine in ajutor! Adauga un Senzor de temperatura si umiditate cu afisaj LCD si vei simti cum confortul ti se imbunatateste!


9. Protejezi mediul inconjurator

Sistemul de automatizare al casei iti permite sa eviti consumul excesiv de curent electric atunci cand esti acasa, dar si cand esti plecat. Mediul inconjurator are de castigat, la fel si economia! Cu timpul vei avea si o viziune diferita si benefica asupra vietii si responsabilitatilor tale.

10. Valoarea casei creste

Transformarea casei intr-una inteligenta iti aduce numai beneficii! Cu timpul, valoarea casei va creste si vei avea doar de castigat. Locuinta smart este alegerea viitorului, dar poti incepe sa te bucuri de ea acum!

Nu mai sta pe ganduri! Automatizeaza-ti casa si fa primele investitii pentru viitorul tau si al familiei tale!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply