Oferte:

Mergi la Pachete pentru kit-uri Smart la pret redus,
sau la Reduceri de pret pentru alte reduceri!

Nu sunt alte oferte sau coduri de discount active in acest moment.

Gaseste mai multe oferte si coduri
de reducere pe facebook.com/myL2Connect
si afla despre cele mai noi produse pe instagram.com/myL2.ro

La myL2 Connect vrem sa va usuram viata si sa va facem spatiul de acasa si de la birou mai sigur!

Sistemele noastre inteligente sunt impartite in configuratii Smart Home, Smart Building si Smart Office.


O configurare tipica Smart Home are urmatoarele capabilitati:


Acces si rutine

Sub controlul dvs. complet, membrii casei interactioneaza si actualizeaza lucrurile inteligente din casa, atat manual cat si automat.

Dupa 30 de minute fara miscare intr-o camera, luminile din camera respectiva sunt reduse la 30% intensitate, iar dupa inca 15 minute sunt oprite automat.

Pe timp de noapte, luminile se aprind la o luminozitate scazuta (40%) si la luminozitate completa in timpul zilei.


Modul de prezenta / absenta / noapte

Cand ultimul membru paraseste casa, sistemul armeaza in functie de propriile dvs. setari. Usa se incuie, luminile se opresc, muzica se opreste si, dupa 10 minute, aspiratorul automat porneste si aspira complet casa. De asemenea, sunteti alertat daca ati uitat ferestrele deschise.

Cand prima persoana ajunge acasa, lumina se aprinde in hol si muzica incepe sa redea ultimul playlist sau post de radio.

Pe timp de noapte, cand nu exista miscare o perioada de timp, sistemul intra in modul stay (cunoscut si ca modul de noapte). Senzorii de miscare devin inactivi in zonele de dormit, astfel incat sa nu se aprinda luminile in mod neasteptat, dar continua sa lucreze in bai si in bucatarie.


Regulile tale

Aproape orice scenariu pe care ti-l poti imagina poate fi facut posibil prin sistemul Smart Home.

Poti primi o alerta atunci cand usa frigiderului a fost lasata deschisa sau cand cineva ti-a deschis dulapul privat (cel in care tii seiful).

Poti seta comutatoare generale, telecomenzi care au control complet asupra casei (un buton poate opri luminile din casa, cu exceptia camerei in care este instalat, un alt buton poate reda urmatoarea melodie si altul poate opri televizorul si activa modul de noapte manual). Tu iti imaginezi, noi facem sa se intample!


Securitate si confidentialitate

Doriti sa instalati camere de supraveghere in casa dvs., dar va afecteaza intimitatea?

Putem sa configura camerele ca sa fie deconectate complet de la curent atunci cand dvs. sau un membru al casei dvs. este prezent, si reconectate atunci cand ultima persoana pleaca de acasa. Acest lucru va asigura ca viata dvs. privata este mai putin amenintata si ca nu veti fi inregistrat accidental in domiciliu.

Sistemul include un Smart Home Monitor care supravegheaza casa. In modul Away, orice actiune (deschiderea ferestrei sau a usii, miscarea in orice camera etc. va emite imediat o alerta). In timpul noptii, numai usa de intrare si deschiderea ferestrelor vor emite alerte.

Senzorii de apa si de gaz va avertizeaza de indata ce se detecteaza o scurgere apa sau gaz.


Transformati cladirea pe care o gestionati intr-o cladire Smart Building si mai multe functii noi devin disponibile.

Puteti monitoriza miscarea in holuri si in incaperile tehnice, puteti fi alertat sau puteti lua imediat masuri bazate pe scenarii complexe si controla accesul in moduri inovative.

In calitate de manager de cladire, puteti primi si unele alerte de la casele inteligente din cladirea dvs., in special alerte de scurgere de apa sau gaze si alerte de intruziune.

Monitorizarea puterii este, de asemenea, posibila, astfel incat sa puteti detecta si preveni supraincarcarea retelei electrice si sa echilibrati mai bine consumul de energie in interiorul cladirii.

Aveti posibilitatea sa instalati si controlati incuietorile cu usurinta si cu mai multe optiuni decat inainte. Furnizati acces cu chei, coduri, carduri RFID, cititoare de amprenta, aplicatii pe telefon si multe altele.



Planificati-va biroul Smart Office in jurul nevoilor companiei dvs.!

Doresti ca o lumina sa se aprinda automat atunci cand sala de sedinte este ocupata si sa se stinga dupa intalnire?

Doresti sa opriti automat toate luminile dupa ce ultimul angajat pleaca si in acelasi timp sa se activeze optiunea de notificare pentru camerele de securitate?

Doresti ca notificarea de deschidere a usii sa fie trimisa pe telefon?

Ce parere ai despre asigurarea unui control modern al accesului atat pentru angajati, cat si pentru clienti, cu reguli bazate pe roluri sau conditii si monitorizare completa?


Te vom ajuta sa planifici si sa instalezi cel mai bun sistem pentru a se potrivi nevoilor tale!


Contacteaza-ne si incepe planificarea acum!