Smart Home: lucreaza de acasa in conditii optime

Smart Home: lucreaza de acasa in conditii optime

Lucrezi de acasa ? Oboseala te ajunge din urmă repede ? Nu te poti focusa la munca ?Foloseste tehnologie inteligenta pentru a putea lucra de acasa in conditii optime!

Alege un Senzor de temperatura si umiditate cu afisaj LCD, Bluetooth, rotund/patrat si vei avea mediul potrivit in care sa-ti desfasori activitatea cu un randament mai bun!


Senzorul Bluetooth TH monitorizeaza in timp real temperatura si umiditatiea relativa dintr-o incapere. Se conecteaza cu telefonul si e usor de configurat impreuna cu un Xiaomi Mi/Aqara Gateway. Prin intermediul aplicatiei creezi scenariile potrivite pentru confortul tau.

Beneficii

  • productivitate crescuta: lucreaza de acasa cu mai multa energie, cu o stare de spirit pozitiva si o sa simti un randament crescut pentru sarcinile pe care le ai de rezolvat!
  • viata mai sanatoasa: vei simti o schimbare pozitiva in calitatea aerului din casa ta: alergiile si afectiunile respiratorii se reduc sau chiar dispar;
  • somn odihnitor: pe parcursul noptii dormi mai bine, nu te mai trezesti la fel de des iar dimineata te vei simti odihnit si lipsit de irascibilitate.

Valorile optime de temperatura si umiditate

Temperatura corecta dintr-o camera este importanta pentru ca organismul tau sa aiba o stare de sanatate generala de bine: pozitivitate, motivatie, energie. Poti alege temperatura care ti se potriveste cel mai bine, dar e important sa tii cont de valorile optime recomandate.

Vrei sa fii mai productiv atunci cand lucrezi de acasa iar noaptea sa ai un somn odihnitor ? In sezonul calduros seteaza o temperatura cuprinsa intre 22°C si 24°C pe timp de zi, si de 18°C-20°C pe timp de noapte. In sezonul rece, modifica temperatura cu 1-2°C in minus.

Umiditatea din casa ta trebuie sa aiba valori cuprinse intre 45%-60% pentru ca starea ta de sanatate si de spirit sa nu aiba de suferit.

Creeaza scenariile care ti se potrivesc:

  • cand temperatura setata de tine e depasita, porneste aerul conditionat;
  • daca nivelul de umiditate este prea scazut (sub 45%), porneste umidificatorul;
  • daca nivelul de umiditate este prea scazut (peste 60%), porneste dezumidificatorul.

Vrei sa fii mai productiv atunci cand lucrezi de acasa iar noaptea sa ai un somn odihnitor ? Alege un Senzor de temperatura si umiditate cu afisaj LCD, Bluetooth, patrat ce va face o diferenta in calitatea vietii tale: elimini oboseala si te vei concentra mai usor la munca.


Nu uita sa-ti completezi locuinta inteligenta si cu alti senzori smart care iti simplifica viata!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply