Senzor de vibratie Zigbee

Senzor de vibratie Zigbee


Copilul tau are parte de un somn agitat ? Afla imediat cand acesta s-a trezit cu ajutorul unui Senzor de vibratie Zigbee! Vrei sa-ti tii bunurile de valoare in siguranta ? Foloseste acest senzor si fii mereu la curent atunci cand apare vreo modificare!

Senzorul de vibratie Zigbee se poate conecta la un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings etc.).

Se activeaza atunci cand detecteaza o vibratie, cand e culcat lateral sau in cadere. In aceste situatii, senzorul declanseaza alarma hub-ului si apoi primesti o alerta pe telefonul mobil.

In ce situatii folosesti senzorul de vibratie ?

  • odihna copiilor: vrei sa fii sigur ca micutul tau nu este singur atunci cand se trezeste in toiul noptii ? Cand senzorul detecteaza vibratiile patului celui mic, primesti o alerta pe telefon!
  • siguranta familiei: ai grija mai mare de copiii sau varstnicii din familie prin folosirea senzorului de vibratie in locuri restrictionate: sertarul cu obiecte periculoase, dulapul cu solutii inflamabile;
  • securitatea bunurilor: ai obiecte valoroase acasa sau la birou pe care doresti sa le feresti de intrusi sau de anumiti membri ai familiei ? Senzorul de vibratie este mic si practic asa ca il poti monta usor pe rama de la fereastra, pe un seif, pe un tablou scump sau chiar in sertarul cu acte importante. Fereste-ti bunurile de orice persoana cu aceasta metoda simpla! Fii creativ si foloseste senzorul in cele mai interesante moduri!

Specificatii

  • temperatura de operare: intre -10 si 50 grade Celsius;
  • portabil, poate fi montat oriunde (adeziv inclus);
  • include o baterie CR2032.

Doresti o metoda discreta si sigura care sa te ajute sa ai parte de mai multa siguranta si securitate acasa sau la birou ? Alege un Senzor de vibratie Zigbee si vei fi uimit de multitudinea de utilizari pe care acesta o are!


Completeaza-ti casa inteligenta si cu alti senzori care iti vor usura sarcinile de zi cu zi!

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply