Cand este momentul sa faci upgrade spre casa inteligenta ?

Cand este momentul sa faci upgrade spre casa inteligenta ?

Transformarea locuintei tale clasice in una inteligenta este o solutie moderna ce va avea un impact pozitiv in viata ta. Cu toate acestea exista cateva situatii cand tranzitia spre o casa inteligenta reprezinta o investitie mai buna.

Cand este cazul sa faci trecerea catre casa inteligenta ?

Cand cumperi o casa noua

Investesti intr-o casa noua care acum se construieste ? Planuieste din timp cum va arata viitoarea ta locuinta inteligenta alaturi de un specialist. Va fi mai usor acum sa faci pasii spre casa smart!

Cand renovezi casa

Te apuci de renovarea casei si doresti sa iasa totul cat mai bine ? Poate ca acum e momentul sa faci niste modificari la scara larga: ocupa-te de instalatie ca sa poti amplasa intrerupatoare si becuri inteligente in locuri utile sau planifica unde vei monta componente inteligente ajutatoare: senzori, butoane si multe altele!

Adauga in casa ta becuri inteligente care sunt extrem de importante pentru a face economie de curent si pentru a avea rutine mai simple atunci cand vii/pleci de acasa sau cand mergi la somn.


Senzorii inteligenti sunt si ei foarte utili in casa. Te poti bucura mai bine de securitatea casei, ai grija de siguranta ta si a familiei si eviti posibile incidente!

Cand ai o nevoie anume

Ai nevoie sa adaugi un sistem de alerta pentru cand esti plecat ? Ai un bebe pe drum si vrei cativa seznori in plus care sa-ti spuna mai multe despre conditiile din casa ? Vrei sa automatizezi centrala termica ? Rezolva totul cu un sistem smart!


Bucura-te de o locuinta moderna! Fa alegerile potrivite pentru viitoarea ta casa inteligenta! Alege tehnologia care te va ajuta sa te bucuri de o viata mai simpla cu automatizari potrivite nevoilor tale.

Tu doresti sa investesti intr-o casa inteligenta ?

Daca gasesti aceste informatii utile, intra in grupul de facebook Tutoriale myL2 si te tinem la curent cu noi ghiduri in fiecare saptamana.

Te invitam si in grupul de facebook Oferte si Reduceri, vei fi primul care afla despre promotiile si ofertele noastre!

Leave a Reply